marți, 22 august 2017

Transformator trafo tip TMA 160VA, ptr alimentare circuite de comanda

 1. Produs nou, fără factură, fără garantie
Transformatorul trafo tip TMA 160 VA cu tensiunea de alimentare 380V, iar tensiunea de ieșire e in trei trepte 24V, 26V, 28V, se obțin tensiuni diferite in funcție de nevoia preciziei tensiunii de alimentare in unele circuite de comanda, dar și în funcție de caderea de tensiune aflata pe linia de alimentare. Prin alimentarea primarului cu o tensiune de 220V, se vor obține la fiecare borna a secundarului 
tensiuni mai mici cu 1,73 ori. Variația tensiunii de ieșire se mai poate obține si din alimentarea primarului pe bornele de -5% sau pe aceea de -10%.
                                                  Preț 200lei   Stoc 1buc   Plus taxe de shipping
NOTĂ: PRODUSUL DE LA PUNCTUL 1 NU MAI ESTE DISPONIBIL
 

2. Produs nou, fără factură,
fără garantie
Produsul de la acest punct este identic  dpdv (din punct de vedere) al caracteristicilor tehnice cu cel descris la pct. 1. Ceea ce difera este inlocuirea bornelor initiale cu șir de cleme, ptr că din cauza umidității din aer în locul de depozitare, șuruburile si eclisele bornelor de conexiune au prins un pic de oxid.
Notarea bornelor a fost facut cu 1, 2, 3, 4 pentru primar, iar cu A,B,C, pentru secundar . La tensiunea de 218 V cu cae a fost alimentate intrarile in primar, au fost notate tensiunile care apar in secundar, așa cum se vede in fotografiile alăturate.

Preț 200lei   Stoc 1buc   Plus taxe de shipping





Niciun comentariu: